| RSS Реєстрація | Вихід | Вхід Пт, 2024-05-17, 15:17

...


Меню сайту
Ласкаво просимо!
Сьогодні
Календар України
Погода
мишки teddy bears
Статистика
Головна » Архів матеріалів
1 2 3 ... 66 67 »


В Україні традиційно третього четверга травня відзначається День вишиванки. Вишиванка — це історія і культура українського народу.



9 травня Україна другий рік поспіль разом з ЄС відзначає на державному рівні День Європи.
Україна стала центром Європи не тільки територіально, але й об'єднала навколо себе країни-и ЄС у спільних цінностях: свобода, демократія і гідність. В цей день ми згадуємо про історію європейської інтеграції та, як народи, що свого часу ворогували, зуміли об’єднатися заради спільного майбутнього. Після Другої світової війни Європа лежала в руїнах. Для економічного відновлення варто було забути про історичну ворожнечу, зокрема між Францією та Німеччиною, та почати спільними зусиллями будувати єдине майбутнє.



У рамках проєкту «День закладу у старостинських округах» 7 травня пархомівецькі школярі мали можливість отримати наочне уявлення про один з найцікавіших музеїв міста Хмельницького, який накопичує і зберігає його історію та популяризує її, експонуючи і детально вивчаючи.



Цьогоріч Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років.



Великодні вінки є невід'ємною частиною святкового декору та чудова прикраса для вхідних дверей. Вішаючи його на двері, господарі показують, що це дім, в якому раді гостям і зустрінуть їх з усім привітністю і добротою. Його можна придбати в магазині, але найприємніше здивувати своїх близьких і друзів чудовою прикрасою, створеною своїми руками.




30 квітня мешканці села Масівці мали можливість познайомитись з одним з найцікавіших музеїв міста Хмельницького, який накопичує та зберігає його історію та популяризує її, експонуючи і детально вивчаючи. І для цього масівчанам навіть не довелося їхати до Хмельницького, адже музейники завітали до Центру культури і дозвілля села Масівці старостинського округу з центром в селі Богданівці, а захід відбувся в рамках проєкту управління культури і туризму Хмельницької міської ради «День закладу у старостинських округах».



У рамках проєкту «День закладу у старостинських округах» 25 квітня численна аудиторія школярів Пироговецького ліцею мала можливість отримати наочне уявлення про один з найцікавіших музеїв міста Хмельницького, який накопичує і зберігає його історію та популяризує її, експонуючи і детально вивчаючи.



Традиційно працівники vузею історії міста Хмельницького взяли участь у місячнику санітарної очистки та благоустрою.



ЗВЕРШИЛОСЯ! Силами Музею історії міста Хмельницького за сприяння та підтримки УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ І ТУРИЗМУ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ побачив світ ілюстрований альбом-біографія на 112 сторінках, присвячений нашому видатному землякові Костеві МІСЕВИЧУ.

«ЕМАЛЬЄРНА ШЕВЧЕНКІАНА ІВАНА ЮРКОВА» - під такою назвою у березневі пам`ятні Тарасові дні пропонуємо нашим віртуальним відвідувачам виставку, у якій представлено «Кобзарі» Тараса Григоровича Шевченка, оздоблені емаллю.




Оберіть мову сайту
Відеоскриня
Фотоподорож

Copyright mimh.org.ua © 2024